HTML

Próba

Karény blog

"Se il tuffatore pensasse sempre allo squalo, non metterebbe mai le mani sulla perla."

Contact

taizé weneedyou small.jpg

mme.regnum[at]gmail.com

On Facebook

Jordan blog 2017/18

Idea poetica de hoy

De akik az Úrban bíznak, új erőre kapnak, szárnyra kelnek, mint a sasok. Futnak, de nem fáradnak ki, járnak-kelnek, de nem lankadnak el.

/Iz 40, 31./

For reading my blog...

Thanks!
Kösz!
Grazie!

Merci!
Obrigado!
Hvala!
Danke!
¡Gracias!

2014.04.09. 23:05 Karény

Message from the past - Üzenet a múltból

to YOU

Dear Everyone (who still reads me even if Facebook doesn't say...),

Today I have received a message from the past. A time capsula. A message that I sent to myself exactly one year ago. It was written even before I was thinking about London or Italy. It was before meeting a lot of friends who are precious for me now. But I had the longing for wandering and I could not bear the idea that I will never start off just because none of the moments are special enough to give me the courage for such a step. So, I made a deadline, a memento, a message for myself-one-year-later. I received it today and I thought you would find it interesting... So, here it goes:

I just finish with what has to be finished at home, I organise what has to be done. I do not aim to do it perfectly, only not to make a big mistake with what I leave here.

 

In order to arrive, I have to start off.

 

The far land is waiting for me and also new people, friends, new lands, far mountains, new thoughts and new experiences. And maybe beyond these or through these He is also waiting for me. He calls me on my name: Come! Start off!

 

In order to arrive, I have to start off.

 

Home is recognised by the one who knows what's out there in the world. You cannot sit behind closed doors and put-up shutters for all your life. Do not hesitate a lot, do not plan a lot. I am waiting for You, I am leading You even if You don't recognise it.

 

Wind up planning. Do not delay it any more! Start off!

 

Well, I hope even this translation gives through something... Anyway, I have a couple of news for you as well:

1. Thanks for all of you who said me happy birthday! Especially the ones who made it a creative way! ;)

2. I temporarily do not have Facebook, so do not look for me there. And I think it will not come back soon, because...

3. ...I am going to Taizé! I will depart the day after tomorrow for the Holy Week and I will hopefully stay for 2-3 months, until the beginning of July. Though you most possibly all being happy for that, it also means that I will not really be in touch with anyone - I will have to leave my PC and even my phone at a safe... So most possibly this is the final blog entry for a long time. =( I will maybe tell some stories after, if we meet again! ;) And I suppose I will check mails at least in every 2 weeks...

4. Since the last entry, I have moved 2 times, so here you can find something about my 3rd place. The clever ones can even find my photos somewhere there.

Well, that's all I suppose, goodbye, see you later, all the best and blessed Easter to You!

ps.: Bella Italia, ciao, ciao, ciao... arrivederci!

 quiensabe.bmp

 NEKED

Kedves Mindenki (aki még akkor is olvas, ha már nem szól a Facebook...),

Ma a fent látható üzenetet kaptam a múltból. Egy időkapszulát. Egy üzenetet amit pont egy éve küldtem el magamnak. Még azelőtt íródott, mielőtt Londonra vagy Olaszországra akár gondoltam is volna. De már akkor is bennem volt a vándorlás utáni vágy és nem akartam tovább tűrni a gondolatot, hogy csak azért nem fogok soha elindulni, mert egyetlen időpont sem lesz elég különleges ahhoz, hogy bátorságot adjon erre a lépésre. Szóval létrehoztam egy határidőt, egy mementót, egy üzenetet az egy évvel későbbi önmagamnak. Ma kaptam meg és úgy gondoltam, nektek is érdekes lehet. Szóval most itt van.

És néhány hírem is van a számotokra ma:

1. Mindenkinek köszönöm, aki felköszöntött a szülinapomon! Különösen azoknak, akik kreatív módon tették! ;)

2. Időlegesen nem aktív a Facebookom, szóval ott ne keressetek. Úgy vélem, hogy nem is fogok hamarosan visszatérni, ugyanis...

3. ...megyek Taizébe! Holnapután indulok a Nagyhetet ott ünnepelni és a tervek szerint maradok 2-3 hónapot, július elejéig. (Katicák, kerekezünk?) Bár ennek valószínűleg örültök, ez egyben azt is jelenti, hogy nemigen leszek elérhető - nemcsak a laptopom, hanem a telefonom is lakat alá kerül majd... Szóval minden valószínűség szerint egy jó hosszú ideig ez marad az utolsó blogbejegyzés. =( Majd talán mesélek utána, ha újra találkozunk! ;) És gondolom az emailre is ránézek majd, legalább kéthetente egyszer...

4. Az utolsó bejegyzés óta kétszer is költöztem, itt találtok néhány dolgot a harmadik helyemről. Az ügyesek még az én képeim is meglelhetik.

Nos, hát úgy tűnik ennyi. Viszlát, minden jót és áldott Húsvétot kívánok!

 _____________________________________________________________

Music from the day 1 year ago / Zene az egy évvel ezelőtti napról

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kareny.blog.hu/api/trackback/id/tr506003569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása