HTML

Próba

Karény blog

"Se il tuffatore pensasse sempre allo squalo, non metterebbe mai le mani sulla perla."

Contact

taizé weneedyou small.jpg

mme.regnum[at]gmail.com

On Facebook

Jordan blog 2017/18

Idea poetica de hoy

De akik az Úrban bíznak, új erőre kapnak, szárnyra kelnek, mint a sasok. Futnak, de nem fáradnak ki, járnak-kelnek, de nem lankadnak el.

/Iz 40, 31./

For reading my blog...

Thanks!
Kösz!
Grazie!

Merci!
Obrigado!
Hvala!
Danke!
¡Gracias!

2014.02.14. 00:00 Karény

Preferisco il Paradiso!

to Ilaria Strazzari =)

Sì, sto nella bella Italia! Felice compleanno Ilaria! Auguri!

Hello Everyone! I am writing from Rotella, Le Marche, Italia. =) That's the good news! =D I have arrived here on last Tuesday with a blessed nice wind. Here is everything very nice, I am living a life which is made for human creatures. At times tiring, but very-very nice!

For those who do not know (some people were very surprised that I am not in London anymore! =D 'twas funny! ;) ) I am volunteering in an ecofarm, mainly based on organic saffron (zafferano). I am hosted by a beautiful small Dutch family of four, Cas, Anne, Mels (6) and Pip (3). They are one of the most amazing family I have ever met!

My days was spent with various things including spraying the saffron fields (of course not with chemicals, the organic spray we use can even be drunk according to Cas), checking the mouseholes, cutting eldertrees with a chainsaw (I have used it first in my life, was fun!), cycling with the kids with Pip in the backseat, eating different delicious saffron meals and Anne's home-baked bread, going on long walks and so on. One evening I could even paint a bit! I could not have been doing it for a long time! Happy to be here!

Fénykép0188.jpg

Ilaria Strazzarinak =)

Sziasztok! Itt Rotella, Le Marche megye, Itália. =) Ez a jó hír! =D Múlt kedden érkeztem az áldott szép széllel. Itt minden szép, emberi teremtményeknek való életet élünk. Néha fárasztó, de nagyon-nagyon szép!

Azoknak, akik nem tudják, (néhányan nagyon meglepődtek, hogy nem vagyok többé Londonban! =D Vicces volt! ;) ) egy organikus farmon önkénteskedem, ahol főleg sáfrányt termesztenek. Egy gyönyörű kis holland család fogadott be, négyen: Cas, Anne, Mels (6) és Pip (3). Ők az egyik legnagyszerűbb család, akikkel valaha is találkoztam!

A napjaim változatosan teltek, olyasmikkel, mint például: permetezés a sáfrányföldeken (természetesen nem vegyszerrel, az organikus srét Cas szerint akár meg is lehet inni), egérirtás, bodzavágás láncfűrésszel (először használtam, jó móka volt!), bringázás a gyerekekkel, Pippel a hátam mögött a kisülésben, sáfrányos ételek és az Anne-féle házikenyér kipróbálása, dobozolás mint a Tótéknak, hosszú séták és így tovább. Egyik este még festhettem is! Már nagyon rég nem jutottam hozzá! Örülök, hogy itt vagyok!

_________________________________

Music for today / Zene mára

"Paradiso! Paradiso! Preferisco il Paradiso!"

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kareny.blog.hu/api/trackback/id/tr685813296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása